Medewerkers Kids & Co Spinetpad

 


Tanya
Vestigingsmanager


Ik ben Tanya, 30 jaar en ben getrouwd met Alex en we wonen in Vathorst, Ik heb een zoon Ian van bijna 4 en een dochter Mila van 6 maanden. Ik werk ruim 7 jaar
bij Kids & Co als vestigingsmanager. Ik ben er iedere dag behalve op woensdag.

Kelly
Babygroep


Hallo, mijn naam is Kelly. Ik ben 25 jaar en woon in de binnenstad van Amersfoort. In mijn vrije tijd ben ik druk met  softbal, vind ik breien leuk en lekker buiten zijn fijn. Nu werk ik al bijna 3 jaar bij Kids & Co en heb het erg naar mijn zin. Ik werk op de babygroep op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en dit doe ik met veel plezier. 

Marijke
Peutergroep


Hallo, mijn naam is Marijke, ik ben 28 jaar en woon samen met Ruben in Putten. Ik heb een dochtertje van 4 maanden. Ik lees en wandel graag. Ik werk nu 6,5 jaar met heel veel plezier op de maandag tot en met donderdag op de peutergroep.  

Esther
Peutergroep


Hoi, ik ben Esther, 31 jaar en woon in Amersfoort. Ik zing graag in een smartlappenduo, hou me graag bezig met visagie, lezen en breien. Ik werk nu 3,5 jaar op Kids & Co. Ik ben begonnen als stagiaire en niet meer weggegaan omdat dit mijn droombaan is. Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op de peutergroep. 

Moniëtte
Invalleidster


Mijn naam is Moniette en een jaar of 7 werk ik op het Spinetpad met veel plezier. Ik ben begonnen als babyleidster, maar inmiddels werk ik ook bij de peuters op basis van oproep. Dat is gemiddeld 1 keer per week. Dat is prima te combineren met mijn gezin, ik heb 5 kinderen. Ik heb de PABO gedaan, en ook in het onderwijs werkzaam geweest, maar nu past dit beter bij mijn situatie en ik werk met veel plezier!

Lydia
leidster

Ik ben Lydia.


Ik ben halverwege 2019 begonnen bij Kids & Co.Lisa

invalleidsterHallo ik ben Lisa, 21 jaar en woon in Nieuwland (Amersfoort). 

In mijn vrije tijd ga ik graag met vriendinnen of familie wat gezelligs doen vooral lekker shoppen en een hapje eten vind ik erg leuk. Ook dans ik twee keer in de week.  

Vorig jaar heb ik mijn opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond.

Vanaf Januari kom ik werken bij kids&co, een nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb.

Ik wil er samen met de kinderen een leuke tijd van gaan maken!

Yasemin

invalleidster


Hallo allemaal,

Ik ben Yasemin en begin 2019 ben ik begonnen bij Kids & Co. 

Mijn karakter is te beschrijven als enthousiast, leergierig en gezellig. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als leidster en vind het nog steeds gezellig om met kinderen te werken. In mijn vrije tijd doe ik veel aan knutselen en tekenen met mijn kinderen en dooe ik aan socializen met mijn vriendinnen. 

Ik hoop dat ik samen met mijn collega's en de kinderen een leuke tijd tegemoet ga bij Kids & Co.

Denise

invalleidster


Hallo allemaal,

Ik benDenise, 20 jaar en ik woon in Amersfoort.

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met vrienden of familie,

In januari 2019 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker behaald en ik kom vanaf 1 augustus 2019 bij Kids & Co werken,

Ik heb er enorm veel zin in om er met de kinderen, ouders en collega's een leuke en fijne tijd van te maken!

Ibtissame

invalleidster


Mijn naam is Ibtissame.

Ik ben 20 jaar oud en woon in Amersfoort. In 2018 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4.

Ik kom als invalleidster werken bij Kids & Co en kijk hier erg naar uit!