Medewerkers Kids & Co Spinetpad

 


Tanya
Vestigingsmanager

Ik ben Tanya, 30 jaar en ben getrouwd met Alex en we wonen in Vathorst, Ik heb een zoon Ian van bijna 4 en een dochter Mila van 6 maanden. Ik werk ruim 7 jaar
bij Kids & Co als vestigingsmanager. Ik ben er iedere dag behalve op woensdag.

Kelly
Babygroep

Hallo, mijn naam is Kelly. Ik ben 25 jaar en woon in de binnenstad van Amersfoort. In mijn vrije tijd ben ik druk met  softbal, vind ik breien leuk en lekker buiten zijn fijn. Nu werk ik al bijna 3 jaar bij Kids & Co en heb het erg naar mijn zin. Ik werk op de babygroep op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en dit doe ik met veel plezier. 

Marijke
Peutergroep

Hallo, mijn naam is Marijke, ik ben 28 jaar en woon samen met Ruben in Putten. Ik heb een dochtertje van 4 maanden. Ik lees en wandel graag. Ik werk nu 6,5 jaar met heel veel plezier op de maandag tot en met donderdag op de peutergroep.  

Esther
Peutergroep

Hoi, ik ben Esther, 31 jaar en woon in Amersfoort. Ik zing graag in een smartlappenduo, hou me graag bezig met visagie, lezen en breien. Ik werk nu 3,5 jaar op Kids & Co. Ik ben begonnen als stagiaire en niet meer weggegaan omdat dit mijn droombaan is. Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op de peutergroep. 

Moniëtte
Invalleidster

Mijn naam is Moniette en een jaar of 7 werk ik op het Spinetpad met veel plezier. Ik ben begonnen als babyleidster, maar inmiddels werk ik ook bij de peuters op basis van oproep. Dat is gemiddeld 1 keer per week. Dat is prima te combineren met mijn gezin, ik heb 5 kinderen. Ik heb de PABO gedaan, en ook in het onderwijs werkzaam geweest, maar nu past dit beter bij mijn situatie en ik werk met veel plezier!

Chantal
Invalleidster

Ik ben Chantal, getrouwd met Reinier en samen met onze kinderen wonen wij in Amersfoort-Schothorst

Ik heb korte tijd in de kinderopvang gewerkt en de afgelopen jaren heb ik in het basisonderwijs les gegeven aan groep 1/2. Nu wil ik me bij Kids & Co gaan richten op jongere kinderen. Ik vind het fijn om voor kleine kinderen te zorgen, kinderen persoonlijke aandacht te geven, ze te volgen en begeleiden in hun ontwikkeling en activiteiten met ze uit te voeren.

Ik hou van sporten, ik loop 1 x per week hard en ik sport in de sportschool. Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd graag uit eten met mijn man, spreek 's avonds af met vriendinnen of doe leuke dingen met mijn kinderen.

Groetjes Chantal

Nadine
InvalleidsterIk ben Nadine en ben 29 jaar.
Ik woon in Amersfoort en heb een zoontje van vijf jaar.
In 2014 ben ik afgestudeerd als pedagogisch werker niveau 3.
Mijn hobby's zijn paardrijden, knutselen en boekjes voorlezen aan de kinderen.

 Nienke
Invalleidster


Hallo allemaal,

Mijn naam is Nienke. Ik ben 22 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Ermelo.

Mijn hobby's zijn dansen en leuke dingen doen met vriendinnen.

Sinds november 2017 werk ik in de kinderopvang en mag nu het team van 

Kids & Co versterken als invalkracht.

Ik heb er ontzettend veel zin in om met jullie allemaal een leuke tijd tegemoet te gaan!