Medewerkers Kids & Co Van LinschotenstraatPeter
Vestigingsmanager

Ik ben Peter van Santen. Ik ben in november 2009 bij Kids & Co begonnen als vestigingsmanager aan de Van Linschotenstraat. In het verleden heb ik vrij verschillende functies vervuld, politie Den Haag, kantoormanagement  Facility management, Call Centers opzetten en aansturen, opzetten pensioenadviesburo in België en nu dus in met veel plezier in de kinderopvang. Naast mijn rol als vestigingsmanager ben ik ook verantwoordelijk voor de financiële en administratieve organisatie binnen Kids & Co 

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met duiken. Zowel binnen als  buiten Nederland gedoken. Zeeland, de Noordzee maar ook in Egypte, op Bali en de Malediven. Daarnaast mag ik als PADI assistent instructeur ook cursussen geven en ben ik EFR/CFC instructeur waardoor ik ook de EHBO opleidingen van de Kids & Co medewerkers mag verzorgen.

Laura
Babygroep

 

Hallo ik ben Laura., Ik ben vanaf september het vaste gezicht van de babygroep waar de kindjes van 0 t/m 2 jaar zitten. Het is een ontzettende leuke groep om op te werken.

Hiervoor was ik al invalleidster al aan het werk Bij Kids & Co.

 

Wendy
Babygroep

Hallo,

mijn naam is Wendy, 27 jaar oud en woon in Ermelo.

Hier woon ik samen met mijn vriend en dochter Lieke.

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang en heb ervaring met alle leeftijden.

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen en vooral om ze op te zien groeien en hun eigen ik te vormen. 

Ik werk op dinsdag, woensdag en donderdag.

 Nathalie
Baby/dreumesgroep


Hallo

Mijn naam is Nathalie en ik mag het team hier bij Kids&Co komen versterken.

Ik heb alweer 16 jaar ervaring op mogen doen in de kinderopvang en na een korte tussenperiode bij een verzorgingstehuis ben ik blij dat ik hier mijn passie weer mag voortzetten!

Een dag op de opvang verveelt nooit en brengt altijd weer nieuwe ervaringen en inspiratie met zich mee en zie het dan ook eigenlijk niet als werk ,voor mij voelt het als nieuwe energie opdoen.

Thuis ben ik partner en mama van twee dochters in de leeftijd van alweer 8 en 11 jaar. Ook hebben we veel huisdieren dus het is altijd erg levendig en gezellig!

Samen met mijn collega’s de kinderen en jullie als ouders hoop ik hier een fijne tijd te mogen gaan beleven!


Débrah
Dreumesgroep

 


Hoi Ik zal mezelf even voorstellen:

Mijn naam is Débrah en ik ben 23 jaar. Ik woon in Leusden samen met mijn ouders, 2 broertjes en 1 hond.

op 27 september 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Per 12 februari ben ik gestart bij Kids & Co.

Al van kleins af aan weet ik dat ik met kinderen wil gaan werken en inderdaad, nu kan ik lekker aan de slag bij Kids & Co.

Vroeger al organiseerde ik allerlei activiteiten voor de kinderen uit de buurt. Ik hou van spelletjes spelen, muziek maken, sporten, voorlezen en knutselen.

In mijn vrije uren breng ik veel tijd door met mijn vrienden en hond.

Daarnaast sport ik veel en hou ik ervan om buiten te zijn. Verder ben ik gek op honden en paarden. 

 


Dagmar
Dreumesgroep

Beste ouders, 

Mijn naam is Dagmar en ik woon met Tobias en Midas, een tweeling van 6 jaar oud, in Amersfoort.  

Ik werkte al sinds 2001 met veel plezier als pedagogisch medewerkster bij Partou op de Prins Frederiklaan, zowel op de babygroep als op de peutergroep. Sinds april werkte ik in dezelfde functie op de babygroep de Tovertuin van Kindercentrum Panta Paidei in Amersfoort.  

Ik heb affectie met antroposofie en de Vrije School en heb hier ook zelf op gezeten en stage gelopen. Ik hoop met mijn kennis over de antroposofie een bijdrage te kunnen gaan leveren bij Kids & Co.  

Het werken met kinderen is geen dag hetzelfde. Kinderen zijn open, spontaan en impulsief. Dat maakt het werk leuk en afwisselend. Prachtig om te zien hoe een kind zich ontwikkelt en het geeft voldoening om te weten dat ik daar een bijdragen aan kan leveren.  

In mijn vrije tijd zoek ik vaak de natuur op en doe aan yoga. Ook hou ik er van om lekker uit eten te gaan. Samen met mijn jongens ondernemen we gezellige uitstapjes.    

Binnenkort hoop ik u en uw kinderen te ontmoeten. En hoop ik een leuke en gezellige tijd te hebben bij Kids & Co.

Aylin

Peutergroep


Hallo!

Ik ben Aylin, 21 jaar en woon in Amersfoort.

Ik heb vorig jaar mij opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond en ben verder gegaan met een kop jaar om mijn diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 te behalen.

Ik werk sinds januari 2019  bij Kids & Co.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

Ik heb er erg veel zin en wil bij Kids & Co een leuke tijd doorbrengen met de kinderen en collega's!


Dunja

StageHallo,

Mijn naam is Dunja. Ik ben 22 jaar en woon in Amersfoort. Ik ben net begonnen aan de BBL-opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker aan het ROC Midden Nederland. Dat betekend dat ik vanaf februari 2020 4 dagen in de week werkend aan het leren ben bij Kids & Co. Ik sta open voor alle uitdagingen met de kinderen en ook heb ik erg veel zin om samen met de kinderen bezig te zijn met allerlei activiteiten.

 


Aurelina
invalleidster

Hallo!

Mijn naam is Aurelina, ik ben 21 jaar en woon samen met mijn moeder en kat in Amersfoort. In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om met vriendinnen op stap te gaan.


Ik heb vorig jaar mijn opleiding pedagogisch medewerker niv 4 afgerond en werk nu sinds begin mei als invalkracht.

Voor kinderen zorgen, samen met ze spelen en ze daarbij spelenderwijs iets leren heb ik sinds jongs af aan altijd al erg leuk gevonden.

Ibtissame

invalleidster


Mijn naam is Ibtissame.

Ik ben 20 jaar oud en woon in Amersfoort. In 2018 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4.

Ik kom als invalleidster werken bij Kids & Co en kijk hier erg naar uit!


Yasemin

invalleidster


Hallo allemaal,

Ik ben Yasemin en begin 2019 ben ik begonnen bij Kids & Co. 

Mijn karakter is te beschrijven als enthousiast, leergierig en gezellig. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als leidster en vind het nog steeds gezellig om met kinderen te werken. In mijn vrije tijd doe ik veel aan knutselen en tekenen met mijn kinderen en dooe ik aan socializen met mijn vriendinnen. 

Ik hoop dat ik samen met mijn collega's en de kinderen een leuke tijd tegemoet ga bij Kids & Co.

Denise

invalleidster

 
Hallo allemaal,

Ik ben Denise, 20 jaar en ik woon in Amersfoort.

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met vrienden of familie,

In januari 2019 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker behaald en ik kom vanaf 1 augustus 2019 bij Kids & Co werken,

Ik heb er enorm veel zin in om er met de kinderen, ouders en collega's een leuke en fijne tijd van te maken!