Claudia

Hoi! Wat leuk dat je erover denkt om bij ons te komen werken! Ik werk al vanaf 2011 bij kids&co.

Ik ben begonnen op de peutergroep op de van Linschotenstraat. Daar heb ik 5,5 jaar met heel veel plezier gewerkt. Ik heb daar heel veel geleerd. Momenteel werk ik alweer een aantal jaren op de dreumesgroep bij de vestiging aan de Paulus Borstraat.

Ik kwam wel uit een “creatieve hoek” gezien mijn opleiding. Maar niet qua antroposofie. Daar wilde ik heel graag meer van weten!

Het hoeft dus geen drempel te zijn om bij ons te komen werken! Als je nieuwsgierig bent naar de antroposofische grondslag en je daarin wil verdiepen dan is dat natuurlijk wel fijn. Antroposofie is verweven in onze dagelijkse struktuur en daardoor is natuurbeleving heel belangrijk. We volgen de seizoenen binnen dmv kuntselactiviteiten, liedjes en boeken, het aankleden van de groepen en de seizoenstafel. En we gaan heel veel naar buiten en niet alleen als de zon schijnt!

Collega’s zijn belangrijk. Je werkt zoveel mogelijk met dezelfde mensen. In de eerste plaats zijn vaste gezichten voor de kinderen natuurlijk belangrijk. Maar met je vaste collega zal je op korte én lange termijn alles regelen voor jouw groep. Dus zoek je uit waar jouw kwaliteiten liggen. En waar je collega jou kan aanvullen en vice versa. Een open houding en initiatief zijn cruciaal om goed samen te kunnen werken.

Als je bij ons komt zal je merken dat iedereen altijd eerst met de kinderen bezig is. Zij gaan voor alles. Je koffie wordt meestal koud. Je trui blijft ongeveer een uurtje schoon. En je doet vaak 10 dingen tegelijk. Maar zolang je je bewust bent en blijft dat je handeld in het belang van de kindjes dan zit je goed. Daar ben je immers voor!

Hopelijk tot snel!

Kids & Co
Spinetpad

Spinetpad 6
3822 DT Amersfoort

Kids & Co
Van Linschotenstraat

Van Linschotenstraat 29
3814 PN Amersfoort

Kids & Co
Paulus Borstraat

Paulus Borstraat 30
3812 TB Amersfoort