Medewerkers Kids & Co Paulus Borstraat

Sonja
Directeur / Eigenaar / Houder

Ik ben Sonja van Santen, ik ben de grondlegger van Kids & Co, Nadat ik afgestudeerd ben als sociaal agoog ben ik gaan werken voor de zending van de Nederlands hervormde kerk, ik heb daar jaren kinderen voorbereid op hun vertrek naar ontwikkelingslanden. Mijn wens was toen om langer met kinderen op te trekken, daaruit resulteerde de oprichting van Kids & Co in 1995.

Mijn taken binnen Kids & Co zijn divers, ik ben verantwoordelijk voor het pedagogisch klimaat en kwaliteit, het zorgdragen voor de antroposofische invulling en het daarbij ondersteunen van alle medewerkers. Daarnaast begeleid ik de medewerkers op arbeidsgerelateerde zaken en geeft ik leiding aan het team.

Ik ben door de week te vinden op alle vestigingen en mijn vaste plekje is op de Paulus Borstraat. Malika
Vestigingsmanager


Laura
Dreumesgroep


Ik ben Laura, bijna twee jaar getrouwd en trotse moeder van mijn bijna 1 jaar oude zoontje Joe. Ik werk al zes jaar met veel plezier bij Kids & Co en ben op de dreumesgroep.

Marije

Peutergroep


Hallo, ik zal me even aan u voorstellen. 
Mijn naam is Marije en heb 2 kinderen van 5 (jongen) en 8 jaar (meisje).
Ik werk nu al weer een tijd bij Kids & Co en voel ik me helemaal thuis! 
Dit probeer dit ook aan de kinderen over te brengen, zodat zij een fijne dag hebben!!
Ik ben werk op maandag, dinsdag en donderdag op de peutergroep.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn kinderen, hardlopen, mountainbiken, gitaar spelen en vissen.
Verder ga ik graag naar het noorden waar ik oorspronkelijk vandaan kom.
Samen met de rest van mijn collega's hoop ik u en uw kind(eren) een fijne tijd te bezorgen bij Kids & Co.


Claudia
Dreumesgroep

Ik ben Claudia en ik werk sinds oktober 2011 bij Kids & Co, begonnen op de vestiging aan de Van Linschotenstraat. en sinds mei 2017 op de vestiging aan de Paulus Borstraat. Ik werk in totaal al ruim 17 jaar in de kinderopvang. Na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Utrecht waar ik de opleiding tot Creatief Therapeut (Beeldende Vorming) in 2000 heb afgerond, ben ik per toeval in de kinderopvang terecht gekomen. Ik vond en vind het erg leuk en vooral bij Kids & Co waar wij werken vanuit een antroposofische inslag kan ik het creatieve uit mijn opleiding goed inzetten bij de peuters. 
Mijn vrije tijd wordt meestal in beslag genomen door mijn gezin met een (stief-) dochter van bijna 14 jaar, een zoon van 12 jaar en een dochter van bijna 6 jaar. Als er dan nog wat tijd over is dan mag ik graag een hengeltje uitwerpen, een boek lezen of een filmpje kijken met een goed glas wijn!

 

Miranda
Dreumesgroep


Hallo ik ben Miranda.

In 2007 begonnen als stagiaire bij Kids & Co en toen ik mijn diploma gehaald heb als vaste medewerker in dienst gekomen.

Eind 2019 had ik het idee dat ik ergens anders aan toe was.

Echter ik weet u zeker dat  Kids & Co de beste en leukste plek is voor mij dus sinds de zomer van 2020 ben ik weer terug om de dreumesgroep

 

Lia
leidster


Hallo mijn naam is Lia en ik ben 19 jaar.

Ik heb net mijn opleiding Pedagogisch Werk nivo 4 afgerond en ben gestart bij Kids & Co als invalkracht. Ik woon in Lunteren en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, te tekenen of lekker te lezen.

Ik heb het altijd al heel erg leuk gevonden om met kinderen te werken en ben dan ook heel erg blij om bij Kids & Co te mogen beginnen :-)


Jelsy
leidster


Hoi mijn naam is Jelsy, 

ik ben 22 jaar en woon in Harskamp samen met mijn ouders. Nadat ik ben afgestudeerd voor onderwijsassistente heb ik nog een jaar gebarentolk gedaan.

Hier kwam ik erachter dat mijn passie echt bij de kinderen lag en ben toen aan het werk gegaan in het onderwijs. Later heb ik het onderwijs gecombineerd met BSO dit vond ik erg leuk om te doen.

Nadat ik vaak inviel op het kinderdagverblijf merkte ik dat mijn passie echt bij de leeftijd van 0 tot 4jaar ligt.

Nu ik bij Kids en Co kan beginnen kan ik echt mijn passie toepassen en aan de slag gaan met de kinderen. Ik heb er veel zin in en hoop veel te kunnen leren van collega’s.

Lisa
leidster


Hallo ik ben Lisa, 21 jaar en woon in Nieuwland (Amersfoort). 

In mijn vrije tijd ga ik graag met vriendinnen of familie wat gezelligs doen vooral lekker shoppen en een hapje eten vind ik erg leuk. Ook dans ik twee keer in de week.  

Vorig jaar heb ik mijn opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond.

Vanaf Januari kom ik werken bij Kids & Co, een nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb.

Ik wil er samen met de kinderen een leuke tijd van  

Nathalie
leidster

Hallo

Mijn naam is Nathalie en ik mag het team hier bij Kids & Co komen versterken.

Ik heb alweer 18 jaar ervaring op mogen doen in de kinderopvang en na een korte tussenperiode bij een verzorgingstehuis ben ik blij dat ik hier mijn passie weer mag voortzetten!

Een dag op de opvang verveelt nooit en brengt altijd weer nieuwe ervaringen en inspiratie met zich mee en zie het dan ook eigenlijk niet als werk ,voor mij voelt het als nieuwe energie opdoen.

Thuis ben ik mama van drie dochters in de leeftijd van alweer 0, 10 en 13 jaar. Ook hebben we veel huisdieren dus het is altijd erg levendig en gezellig!

Samen met mijn collega’s de kinderen en jullie als ouders hoop ik hier een fijne tijd te mogen gaan beleven!Yasemin
invalleidster


Ik ben Yasemin en begin 2019 ben ik begonnen bij Kids & Co. 

Mijn karakter is te beschrijven als enthousiast, leergierig en gezellig. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als leidster en vind het nog steeds gezellig om met kinderen te werken. In mijn vrije tijd doe ik veel aan knutselen en tekenen met mijn kinderen en dooe ik aan socializen met mijn vriendinnen. 

Ik hoop dat ik samen met mijn collega's en de kinderen een leuke tijd tegemoet ga bij Kids & Co.


Melissa

invalleidster


Mijn naam is Melissa en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Putten. Sinds juni heb ik mijn diploma en ben ik een echte pedagogisch medewerker. De groei van kinderen vind ik erg leuk om te zien en ze daarin te stimuleren. In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn familie en vrienden. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!  

Denise

invalleidster


Hallo allemaal,

Ik ben Denise, 20 jaar en ik woon in Amersfoort.

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met vrienden of familie,

In januari 2019 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker behaald en ik kom vanaf 1 augustus 2019 bij Kids & Co werken,

Ik heb er enorm veel zin in om er met de kinderen, ouders en collega's een leuke en fijne tijd van te maken!

Ibtissame

invalleidsterMijn naam is Ibtissame.

Ik ben 20 jaar oud en woon in Amersfoort. In 2018 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4.

Ik kom als invalleidster werken bij Kids & Co en kijk hier erg naar uit!

Tugba

Stagiair


Hallo,

Mijn naam is Tugba en ik ben 29 jaar oud.

Ik woon in Bunschoten-Spakenburg.

İn 2013 heb ik de opleiding Verkoopmedewerkster (BBL) afgerond en daarna veel ervaring opgebouwd in de verkoopbranche.

Omdat ik heel goed met kinderen kan omgaan wilde ik heel graag werken als Pedagogisch medewerker. Daarom ga ik werken bij Kids&Co. Daarnaast ga ik ook de opleiding Pedagogisch medewerker (BBL) volgen. Dit is dus een uitdaging voor mij en ik heb er super veel zin in!

Arthur
Stagiair