Medewerkers Kids & Co Van Linschotenstraat

 


Dianne
Vestigingsmanager

Beste Ouders,

Even voorstellen: mijn naam is Dianne de Romijn, 29 jaar oud, moeder van Mees (juni 2019) en woon samen met Frank. We wonen in een gezellige straat in het centrum van Amersfoort, dicht bij familie en vrienden.

De afgelopen jaren ben ik als sociotherapeut werkzaam geweest op gesloten, forensische afdelingen met zowel jeugd als volwassenen.

Tijdens mijn studie werkte ik bij Kids & Co als pedagogisch medewerker en ik heb heel veel zin om in deze, voor mij nieuwe, rol weer terug te komen in het nest.

Ik kijk er naar uit om jullie en de kinderen te ontmoeten. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag en ik zal ook geregeld op de groepen te zien zijn.

Jullie kunnen mij bereiken via 033- 2585898 en dianne@kidsenco.com. Stel vragen gerust en zoek me op wanneer nodig.

Hartelijke groeten,

Dianne de Romijn

 

Laura
Babygroep

 

Mijn naam is  Laura. Sinds 2017 ben ik aan het werk op de Van Linschotenstraat. Ik ben hier 4 dagen per week te vinden op de rupsjesgroep (voor kindjes van 0-2). Ik vind het mooi om mee te maken hoe de kids ontwikkelen, leren en groeien. Ik ben er trots op dat ik daaraan mag bijdragen. Ik vind het fijn en belangrijk om een goede band op te bouwen met de kinderen en ouders..

 

Wendy
Babygroep

Hallo,

mijn naam is Wendy, 29 jaar oud en woon in Ermelo samen met mijn dochter Lieke.

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang en heb ervaring met de dagopvang en BSO.

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen en vooral om ze op te zien groeien en hun eigen ik te vormen. 

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag.

 
Dagmar
Dreumesgroep

Beste ouders, 

Mijn naam is Dagmar en ik woon met Tobias en Midas, een tweeling van 6 jaar oud, in Amersfoort.  

Ik werkte al sinds 2001 met veel plezier als pedagogisch medewerkster bij Partou op de Prins Frederiklaan, zowel op de babygroep als op de peutergroep. Sinds april werkte ik in dezelfde functie op de babygroep de Tovertuin van Kindercentrum Panta Paidei in Amersfoort.  

Ik heb affectie met antroposofie en de Vrije School en heb hier ook zelf op gezeten en stage gelopen. Ik hoop met mijn kennis over de antroposofie een bijdrage te kunnen gaan leveren bij Kids & Co.  

Het werken met kinderen is geen dag hetzelfde. Kinderen zijn open, spontaan en impulsief. Dat maakt het werk leuk en afwisselend. Prachtig om te zien hoe een kind zich ontwikkelt en het geeft voldoening om te weten dat ik daar een bijdragen aan kan leveren.  

In mijn vrije tijd zoek ik vaak de natuur op en doe aan yoga. Ook hou ik er van om lekker uit eten te gaan. Samen met mijn jongens ondernemen we gezellige uitstapjes.    

Binnenkort hoop ik u en uw kinderen te ontmoeten. En hoop ik een leuke en gezellige tijd te hebben bij Kids & Co.

Aylin

Dreumesgroep


Hallo!

Ik ben Aylin, 21 jaar en woon in Amersfoort.

Ik heb vorig jaar mij opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond en ben verder gegaan met een kop jaar om mijn diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 te behalen.

Ik werk sinds januari 2019  bij Kids & Co.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

Ik heb er erg veel zin en wil bij Kids & Co een leuke tijd doorbrengen met de kinderen en collega's!


Dunja

Stage


Hallo,

Mijn naam is Dunja. Ik ben 22 jaar en woon in Amersfoort. Ik ben net begonnen aan de BBL-opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker aan het ROC Midden Nederland. Dat betekend dat ik vanaf februari 2020 4 dagen in de week werkend aan het leren ben bij Kids & Co. Ik sta open voor alle uitdagingen met de kinderen en ook heb ik erg veel zin om samen met de kinderen bezig te zijn met allerlei activiteiten.

 


Melissa

leidster


Mijn naam is Melissa en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Putten. Sinds juni heb ik mijn diploma en ben ik een echte pedagogisch medewerker. De groei van kinderen vind ik erg leuk om te zien en ze daarin te stimuleren. In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn familie en vrienden. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!  

Ibtissame

invalleidster


Mijn naam is Ibtissame.

Ik ben 20 jaar oud en woon in Amersfoort. In 2018 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4.

Ik kom als invalleidster werken bij Kids & Co en kijk hier erg naar uit!


Denise

invalleidster

 
Hallo allemaal,

Ik ben Denise, 20 jaar en ik woon in Amersfoort.

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met vrienden of familie,

In januari 2019 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker behaald en ik kom vanaf 1 augustus 2019 bij Kids & Co werken,

Ik heb er enorm veel zin in om er met de kinderen, ouders en collega's een leuke en fijne tijd van te maken!