Medewerkers Kids & Co Van LinschotenstraatPeter
Vestigingsmanager

Ik ben Peter van Santen. Ik ben in november 2009 bij Kids & Co begonnen als vestigingsmanager aan de Van Linschotenstraat. In het verleden heb ik vrij verschillende functies vervuld, politie Den Haag, kantoormanagement  Facility management, Call Centers opzetten en aansturen, opzetten pensioenadviesburo in België en nu dus in met veel plezier in de kinderopvang. Naast mijn rol als vestigingsmanager ben ik ook verantwoordelijk voor de financiële en administratieve organisatie binnen Kids & Co 

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met duiken. Zowel binnen als  buiten Nederland gedoken. Zeeland, de Noordzee maar ook in Egypte, op Bali en de Malediven. Daarnaast mag ik als PADI assistent instructeur ook cursussen geven en ben ik EFR/CFC instructeur waardoor ik ook de EHBO opleidingen van de Kids & Co medewerkers mag verzorgen.

Laura
Babygroep

 

Mijn naam is  Laura. Sinds 2017 ben ik aan het werk op de Van Linschotenstraat. Ik ben hier 4 dagen per week te vinden op de rupsjesgroep (voor kindjes van 0-2). Ik vind het mooi om mee te maken hoe de kids ontwikkelen, leren en groeien. Ik ben er trots op dat ik daaraan mag bijdragen. Ik vind het fijn en belangrijk om een goede band op te bouwen met de kinderen en ouders..

 

Wendy
Babygroep

Hallo,

mijn naam is Wendy, 29 jaar oud en woon in Ermelo samen met mijn dochter Lieke.

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang en heb ervaring met de dagopvang en BSO.

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen en vooral om ze op te zien groeien en hun eigen ik te vormen. 

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag.

 
Dagmar
Dreumesgroep

Beste ouders, 

Mijn naam is Dagmar en ik woon met Tobias en Midas, een tweeling van 6 jaar oud, in Amersfoort.  

Ik werkte al sinds 2001 met veel plezier als pedagogisch medewerkster bij Partou op de Prins Frederiklaan, zowel op de babygroep als op de peutergroep. Sinds april werkte ik in dezelfde functie op de babygroep de Tovertuin van Kindercentrum Panta Paidei in Amersfoort.  

Ik heb affectie met antroposofie en de Vrije School en heb hier ook zelf op gezeten en stage gelopen. Ik hoop met mijn kennis over de antroposofie een bijdrage te kunnen gaan leveren bij Kids & Co.  

Het werken met kinderen is geen dag hetzelfde. Kinderen zijn open, spontaan en impulsief. Dat maakt het werk leuk en afwisselend. Prachtig om te zien hoe een kind zich ontwikkelt en het geeft voldoening om te weten dat ik daar een bijdragen aan kan leveren.  

In mijn vrije tijd zoek ik vaak de natuur op en doe aan yoga. Ook hou ik er van om lekker uit eten te gaan. Samen met mijn jongens ondernemen we gezellige uitstapjes.    

Binnenkort hoop ik u en uw kinderen te ontmoeten. En hoop ik een leuke en gezellige tijd te hebben bij Kids & Co.

Aylin

Dreumesgroep


Hallo!

Ik ben Aylin, 21 jaar en woon in Amersfoort.

Ik heb vorig jaar mij opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond en ben verder gegaan met een kop jaar om mijn diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 te behalen.

Ik werk sinds januari 2019  bij Kids & Co.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

Ik heb er erg veel zin en wil bij Kids & Co een leuke tijd doorbrengen met de kinderen en collega's!


Dunja

Stage


Hallo,

Mijn naam is Dunja. Ik ben 22 jaar en woon in Amersfoort. Ik ben net begonnen aan de BBL-opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker aan het ROC Midden Nederland. Dat betekend dat ik vanaf februari 2020 4 dagen in de week werkend aan het leren ben bij Kids & Co. Ik sta open voor alle uitdagingen met de kinderen en ook heb ik erg veel zin om samen met de kinderen bezig te zijn met allerlei activiteiten.

 


Melissa

leidster


Mijn naam is Melissa en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Putten. Sinds juni heb ik mijn diploma en ben ik een echte pedagogisch medewerker. De groei van kinderen vind ik erg leuk om te zien en ze daarin te stimuleren. In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn familie en vrienden. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!  

Ibtissame

invalleidster


Mijn naam is Ibtissame.

Ik ben 20 jaar oud en woon in Amersfoort. In 2018 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4.

Ik kom als invalleidster werken bij Kids & Co en kijk hier erg naar uit!


Denise

invalleidster

 
Hallo allemaal,

Ik ben Denise, 20 jaar en ik woon in Amersfoort.

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met vrienden of familie,

In januari 2019 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker behaald en ik kom vanaf 1 augustus 2019 bij Kids & Co werken,

Ik heb er enorm veel zin in om er met de kinderen, ouders en collega's een leuke en fijne tijd van te maken!