Arthur

Ik ben Arthur en ik werk nu een aantal jaar als BBL stagiair bij Kids en co. Het leuke van werken bij kids en co als stagiair, is dat je niet wordt gezien als stagiair maar als volledig medewerker.

Je krijgt, als je het zelf wilt en eraan toe bent, verantwoordelijkheden voor de groep en je ideeën voor eventuele verbeteringen worden gewaardeerd en serieus genomen. Het hechte team is ook heel fijn om in te werken, als je iets wilt weten of hulp nodig hebt is er altijd wel een collega die klaar voor je staat. Het is een kleinschalige kinderopvang, wat ik persoonlijk erg leuk vind, en je kan altijd naar je leidinggevende stappen mocht je iets willen bespreken of aankaarten. Ook krijg je tijdens je werk bij Kids en Co veel ruimte om zelf in te delen hoe je je dag met de kinderen wilt besteden, en mocht je wat nodig hebben voor een activiteit word dit snel geregeld zodat je lekker aan de slag kan samen met de kids! In het team word ook gezien wat de kwaliteiten zijn van de collega’s en we vullen elkaar hier erg goed aan. Kortom, ik zie geen reden waarom je hier niet zou willen werken!
Groeten,

Arthur

Kids & Co
Spinetpad

Spinetpad 6
3822 DT Amersfoort

Kids & Co
Van Linschotenstraat

Van Linschotenstraat 29
3814 PN Amersfoort

Kids & Co
Paulus Borstraat

Paulus Borstraat 30
3812 TB Amersfoort