Kids & Co Spinetpad

Spinetpad 6
3822 DT Amersfoort

telefoon 033 4562244

Nummer Landelijk Register Kinderopvang 228613346

Vestigingsmanager: Tanya Hulshout-Bauman
Mail: tanya@kidsenco.com

Openingstijden

Kids & Co is op alle werkdagen van het jaar geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur.

De uitzondering daarop zijn de erkende feestdagen. Op 24 en 31 december sluiten wij om 16:00 uur de deuren.

Onze medewerkers

SONJA

initiatiefnemer en directeur

Beste Ouders,

mijn naam is Sonja van Santen, initiatiefnemer van Kids & Co. Als afgestudeerd Sociaal-Agoog heb ik veel met kinderen en gezinnen gewerkt wat in 1995, na de komst van mijn eigen kinderen, resulteerde in de oprichting van Kids&Co.

Mijn taken binnen Kids&Co zijn divers en ik ben regelmatig op alle vestigingen te vinden. Ik ben eindverantwoordelijk voor het pedagogisch klimaat en kwaliteit, het zorgdragen voor de antroposofische invulling en het daarbij ondersteunen van alle medewerkers. Daarnaast begeleid ik de medewerkers op arbeid gerelateerde zaken en geeft ik leiding aan het managementteam.

TANYA

manager

Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Tanya Hulshout – Bauman, getrouwd met Alex en trotse moeder van Ian (2010) en Mila (2013). In mijn vrije tijd ben ik er graag op uit, gezellig samen met vrienden en familie. Ik werk al sinds 2006 met heel veel plezier en liefde voor Kids&Co. Mijn taken als vestigingsmanager van het Spinetpad zijn heel divers. Het blijft elke keer heel bijzonder om het eerste contact met de ouders te hebben en jullie kennis te laten maken met de filosofie, gezelligheid en warmte van Kids & Co. Het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving voor de kindjes, ouders en medewerkers heeft altijd mijn prioriteit. Elke dag is het weer een feest en genot om de lieve en blije gezichtjes op de groepen te zien, de kindjes te zien ontwikkelen en groeien en dan besef ik iedere keer weer hoe belangrijk het is om vanuit mijn hart te werken.

MEIKE

pedagogisch coach

Hai, ik ben Meike! Ik ben moeder van twee leuke, gezellige en ondernemende jongens (2015, 2018) en woon samen met Vincent in Amersfoort. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn familie en vrienden.

Ik vervul binnen Kids&Co de functie van pedagogisch coach. Als pedagogisch coach ben ik de spil tussen het pedagogisch beleid en de uitvoering hiervan. Ik bezoek alle drie de locaties van Kids&Co. Ik help medewerkers bij het signaleren van knelpunten in hun werkzaamheden, kennis en vaardigheden en achterhaal samen hun coaching behoeften. Als pedagogisch coach ondersteun ik de pedagogisch medewerkers om zowel hun pedagogische als didactische vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. Een super leuke en dynamische functie als je het mij vraagt! Ik zie medewerkers groeien en ontwikkelen en kan ook nog meegenieten met de vrolijkheid van alle lieve kindjes op de groepen.

AALIYAH

Pedagogisch Medewerker

MONIETTE

Pedagogisch Medewerker

JENNIFER

Pedagogisch Medewerker Peutergroep

Mijn naam is Jennifer, ik woon in Amersfoort en ik ben in september 2019 komen werken bij Kids&Co. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn dochter (2022), vriend, vrienden en familie. Het allerleukste aan mijn werk vind ik de dankbaarheid die je ervoor terug krijgt. Zowel van de kindjes als de ouders. Het is prachtig om te zien hoe je een band kan opbouwen met de kinderen en dat je kan zien hoe ze zich ontwikkelen en hoe ze opgroeien. En het is hartstikke mooi om veel plezier met de kinderen te maken en tegelijkertijd een steun voor ze te zijn!

KELLY

Pedagogisch Medewerker Babygroep

Hallo allemaal, mijn naam is Kelly, geboren op 4 oktober 1989 en ik ben werkzaam voor Kids & Co sinds augustus 2011.  Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ieder kindje anders is en wij ze 4 jaar lang zien opgroeien bij ons. Ik vind het heerlijk om kind gericht te werken en is het mijn missie dat de kindjes goed verzorgd en blij mee naar huis gaan aan het eind van de dag. Ook vind ik het erg fijn om goed contact te hebben met de ouders en om te werken in een vast team. Wij zijn helemaal op elkaar ingespeeld.
Ik woon met mijn gezin in Leusden en mijn hobby is softbal. Zelf heb ik een dochter, Jackie, die op 1 november 2018 is geboren. Ergens half augustus 2021 zal onze tweede dochter geboren worden. Ik geniet ontzettend van het moederschap, het is zo bijzonder. Het is voor mij ook erg waardevol dat jullie ons het vertrouwen geven om voor jullie kleine mensjes te zorgen.

LYDIA

Pedagogisch Medewerker Babygroep

Hallo, ik ben Lydia Droppers, getrouwd met Kay en we hebben twee kinderen. De oudste heet Daniël, is geboren in 2013 en Ezra is onze jongste, hij is in 2016 geboren. Sinds juni 2019 werk ik op locatie Spinetpad. Ik werk op de babygroep, samen met leuke collega’s. Ik werk 3,5 dag op het Spinetpad en heb mijn plek binnen Kids&Co helemaal gevonden. Ik ga met veel plezier naar mijn werk toe. Het mooiste van medewerker op de babygroep is om de ontwikkeling te mogen zien. Van een heel klein babymensje naar een dreumes. Die leert lopen, praten en de wereld om zich heen ontdekt en dat ik met veel zorg en liefde, mag meehelpen.

MARIJKE

Pedagogisch Medewerker Peutergroep

Ik ben Marijke en woon samen met mijn vriend Ruben, dochter Ise (2013) en zoon Finn (2016) in Putten. Sinds oktober 2007 ben ik werkzaam bij Kids en Co. Het werken met kinderen is elke dag weer anders, omdat alle kindjes anders zijn.  Dit maakt mijn werk zo leuk en uitdagend!  Ik werk op de maan-, dins- en donderdag op de peutergroep van het Spinetpad. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met ons gezin, of iets leuks doen met vrienden.

IBTISSAME

Pedagogisch Medewerker Peutergroep

Mijn naam is Ibtissame, ik ben geboren op 25 juli 1999 en woon in Amersfoort. In 2018 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niveau 4. Sinds oktober 2019 werk ik bij Kids&Co en dit doe ik met veel plezier, hopelijk nog vele jaren! Ik vind het vooral leuk om de kinderen te zien opgroeien van baby af aan tot hun vierde levensjaar. Elke dag en elk kind is anders! Dat maakt het werken leuk en uitdagend. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met vrienden en familie te zijn.

DANA

pedagogisch medewerker in opleiding

FATMA

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Fatma. Ik woon samen met mijn ouders en tweelingzus in Soest. Sinds februari 2022 werk ik bij Kids&Co als flexmedewerker en ben dus op alle locaties te vinden. Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest op een BSO en vond het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier. Ik vind het leuk om hiervan deel te mogen uitmaken. Veiligheid en structuur aanbieden vind ik heel erg belangrijk. In mijn vrije tijd houd ik van winkelen, afspreken met vrienden en ga ik graag naar de film.

AURELINA

Pedagogisch Medewerker

Dag allemaal!
Mijn naam is Aurelina en ik ben hier werkzaam sinds mei 2018. Ik woon al mijn hele leven in Amersfoort. In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden.Ik vind het dan leuk om met hen nieuwe steden/landen te verkennen, naar een karaokebar te gaan of gezellig spelletjes spelen in een arcade.
Ik ben er in begin 2022 even tussenuit geweest, maar na een aantal maanden merkte ik toch al heel gauw dat ik het werken met de kindjes op Kids&Co ontzettend erg miste. Ik ga elke dag met veel plezier naar werk toe omdat ik er van geniet om voor kinderen te zorgen, samen met ze te spelen en knutselen en ze daarbij spelenderwijs ook nog iets te kunnen leren. Jullie zullen me voornamelijk op de babygroep zien.

Meer weten?

U kunt voor informatie altijd mailen of bellen.

Oudercommissie

Binnen Kids & Co fungeert op elke vestiging een oudercommissie. Deze bestaat uit maximaal 5 ouders.

Zij vertegenwoordigen de kinderen uit alle groepen. De oudercommissie streeft er naar om 1 keer in de 6 weken te vergaderen. De notulen van deze vergaderingen worden via de mail verspreid.

De oudercommissie van Kids & Co Van Linschotenstraat kunt u mailen op: oc_spinetpad@kidsenco.com

Er is ook een oudercommissie reglement waarin precies de taken en de bevoegdheden van de oudercommissie omschreven staan.

 • Voorzitter
  Loes Maij (moeder van Mats en Lucas)
 • Secretaris
  Lesja Sondorp (moeder van Nathan en Sam)
 • Penningmeester
  Mart Eykman (vader van Sam en Tommy)
 • Vertegenwoordiging Kids & Co
  Tanya Hulshout – Bauman
 • Lid
  Frank Hofman (vader van Mees, Puck en Melle)
 • Lid
  Carlijn Leenders (moeder van Lize en Tess)

Uw kind aanmelden

Wat leuk dat jullie belangstelling hebben om jullie kindje(s) aan te melden bij Kids&Co. Aanmelden kan via onderstaand formulier.
Kids & Co
Spinetpad

Spinetpad 6
3822 DT Amersfoort

Kids & Co
Van Linschotenstraat

Van Linschotenstraat 29
3814 PN Amersfoort

Kids & Co
Paulus Borstraat

Paulus Borstraat 30
3812 TB Amersfoort