Kids & Co Spinetpad

Spinetpad 6
3822 DT Amersfoort

telefoon 033 4562244

Nummer Landelijk Register Kinderopvang 228613346

Vestigingsmanager: Tanya Hulshout-Bauman
Mail: tanya@kidsenco.com

Onze medewerkers

SONJA

initiatiefnemer en directeur

Beste Ouders,

mijn naam is Sonja van Santen, initiatiefnemer van Kids & Co. Als afgestudeerd Sociaal-Agoog heb ik veel met kinderen en gezinnen gewerkt wat in 1995, na de komst van mijn eigen kinderen, resulteerde in de oprichting van Kids&Co.

Mijn taken binnen Kids&Co zijn divers en ik ben regelmatig op alle vestigingen te vinden. Ik ben eindverantwoordelijk voor het pedagogisch klimaat en kwaliteit, het zorgdragen voor de antroposofische invulling en het daarbij ondersteunen van alle medewerkers. Daarnaast begeleid ik de medewerkers op arbeid gerelateerde zaken en geeft ik leiding aan het managementteam.

TANYA

manager

Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Tanya Hulshout – Bauman, getrouwd met Alex en trotse moeder van Ian (2010) en Mila (2013). In mijn vrije tijd ben ik er graag op uit, gezellig samen met vrienden en familie. Ik werk al sinds 2006 met heel veel plezier en liefde voor Kids&Co. Mijn taken als vestigingsmanager van het Spinetpad zijn heel divers. Het blijft elke keer heel bijzonder om het eerste contact met de ouders te hebben en jullie kennis te laten maken met de filosofie, gezelligheid en warmte van Kids & Co. Het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving voor de kindjes, ouders en medewerkers heeft altijd mijn prioriteit. Elke dag is het weer een feest en genot om de lieve en blije gezichtjes op de groepen te zien, de kindjes te zien ontwikkelen en groeien en dan besef ik iedere keer weer hoe belangrijk het is om vanuit mijn hart te werken.

FEMKE EN KELLY

pedagogisch coaches

Hoi, mijn naam is Femke (rechts) en ik woon samen met mijn man, mijn zoontje Mees van 5 en mijn dochter Pip van 3 in Culemborg. Sinds januari 2024 ben ik Pedagogisch Coach op Kids&Co. Als pedagoog heb ik veel ervaring in het ondersteunen van gezinnen met jonge kinderen bij de opvoeding. In mijn vrije tijd vind je mij vaak met een boek in mijn handen of samen met mijn gezin in de natuur, in een museum of in een leuke stad. Samen met Kelly coach en begeleid ik de pedagogisch medewerkers om zo met z’n allen te zorgen voor een veilig, stimulerend pedagogisch klimaat voor alle kinderen.

Hallo allemaal, mijn naam is Kelly (links) en ik ben werkzaam voor Kids & Co sinds augustus 2011.  Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ieder kindje anders is en wij ze 4 jaar lang zien opgroeien bij ons. Ik vind het heerlijk om kind gericht te werken en is het mijn missie dat de kindjes goed verzorgd en blij mee naar huis gaan aan het eind van de dag. Ook vind ik het erg fijn om goed contact te hebben met de ouders en om te werken in een vast team. Wij zijn helemaal op elkaar ingespeeld. Ik woon met mijn gezin in Leusden en mijn hobby is softbal. Zelf heb ik twee mega lieve en mooie dochters: Jackie (2018) en Teddy (2021). Ik geniet ontzettend van het moederschap, het is zo bijzonder. Het is voor mij ook erg waardevol dat jullie ons het vertrouwen geven om voor jullie kleine mensjes te zorgen. Vanaf januari 2024 ben ik niet alleen meer op de groep te vinden maar ook als pedagogisch coach.

MONIETTE

Pedagogisch Medewerker

Hallo! Ik ben Moniette en werk al sinds 2009 op het Spinet pad. Ja, dat is al een tijd en dat zegt veel! Ik werk met zoveel plezier, vaak op de woensdag en donderdag bij de baby’tjes/ dreumesjes. Ik hou zoveel van die minimensjes! Heerlijk om ze te knuffelen, met ze te spelen en voor ze te zorgen. Wat een wonder toch elke keer als ze weer wat nieuws kunnen. Ik wil graag bijdragen aan een veilige en warme, fijne, vrolijke omgeving waarin ze zich geborgen voelen zodat ze zich kunnen ontwikkelen, en zichzelf kunnen zijn.
Bedankt voor het vertrouwen dat ik voor jullie meest waardevolle bezit mag zorgen!

JENNIFER

Pedagogisch Medewerker Peutergroep

Mijn naam is Jennifer, ik woon in Amersfoort en ik ben in september 2019 komen werken bij Kids&Co. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn dochter (2022), vriend, vrienden en familie. Het allerleukste aan mijn werk vind ik de dankbaarheid die je ervoor terug krijgt. Zowel van de kindjes als de ouders. Het is prachtig om te zien hoe je een band kan opbouwen met de kinderen en dat je kan zien hoe ze zich ontwikkelen en hoe ze opgroeien. En het is hartstikke mooi om veel plezier met de kinderen te maken en tegelijkertijd een steun voor ze te zijn!

KELLY

Pedagogisch Medewerker Babygroep

Hallo allemaal, mijn naam is Kelly, geboren op 4 oktober 1989 en ik ben werkzaam voor Kids & Co sinds augustus 2011.  Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ieder kindje anders is en wij ze 4 jaar lang zien opgroeien bij ons. Ik vind het heerlijk om kind gericht te werken en is het mijn missie dat de kindjes goed verzorgd en blij mee naar huis gaan aan het eind van de dag. Ook vind ik het erg fijn om goed contact te hebben met de ouders en om te werken in een vast team. Wij zijn helemaal op elkaar ingespeeld. Ik woon met mijn gezin in Leusden en mijn hobby is softbal. Zelf heb ik twee mega lieve en mooie dochters: Jackie (2018) en Teddy (2021). Ik geniet ontzettend van het moederschap, het is zo bijzonder. Het is voor mij ook erg waardevol dat jullie ons het vertrouwen geven om voor jullie kleine mensjes te zorgen.

LYDIA

Pedagogisch Medewerker Babygroep

Hallo, ik ben Lydia Droppers, getrouwd met Kay en we hebben twee kinderen. De oudste heet Daniël, is geboren in 2013 en Ezra is onze jongste, hij is in 2016 geboren. Sinds juni 2019 werk ik op locatie Spinetpad. Ik werk op de babygroep, samen met leuke collega’s. Ik werk 3,5 dag op het Spinetpad en heb mijn plek binnen Kids&Co helemaal gevonden. Ik ga met veel plezier naar mijn werk toe. Het mooiste van medewerker op de babygroep is om de ontwikkeling te mogen zien. Van een heel klein babymensje naar een dreumes. Die leert lopen, praten en de wereld om zich heen ontdekt en dat ik met veel zorg en liefde, mag meehelpen.

MARIJKE

Pedagogisch Medewerker Peutergroep

Ik ben Marijke en woon samen met mijn vriend Ruben, dochter Ise (2013) en zoon Finn (2016) in Putten. Sinds oktober 2007 ben ik werkzaam bij Kids en Co. Het werken met kinderen is elke dag weer anders, omdat alle kindjes anders zijn.  Dit maakt mijn werk zo leuk en uitdagend!  Ik werk op de maan-, dins- en donderdag op de peutergroep van het Spinetpad. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met ons gezin, of iets leuks doen met vrienden.

IBTISSAME

Pedagogisch Medewerker Peutergroep

Mijn naam is Ibtissame, ik ben geboren op 25 juli 1999 en woon in Amersfoort. In 2018 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niveau 4. Sinds oktober 2019 werk ik bij Kids&Co en dit doe ik met veel plezier, hopelijk nog vele jaren! Ik vind het vooral leuk om de kinderen te zien opgroeien van baby af aan tot hun vierde levensjaar. Elke dag en elk kind is anders! Dat maakt het werken leuk en uitdagend. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met vrienden en familie te zijn.

MARIEKE

Pedagogisch Medewerker

Hoi, mijn naam is Marieke. Samen met Peter woon ik in Nunspeet. In mijn vrije tijd speel ik harp, lees ik veel, bak ik regelmatig brood, wandel en hardloop ik graag, Vanaf april 2023 ben ik weer werkzaam bij Kids&Co op de babygroep. Weer, omdat ik van 2009 t/m 2016 hier ook heb gewerkt. Vanaf 2016 heb ik een uitstapje als verpleegkundige gemaakt. Ik heb Kids & Co altijd als een prettige plek ervaren met fijne collega’s, vandaar dat ik weer terug ben gekomen. Het werken met kleine kindjes vind ik leuk omdat je ze gedurende de tijd op de groep van heel dichtbij meemaakt in de eigen ontwikkeling. Elk kindje doet dat op zijn of haar eigen manier en gaat zich vertrouwd voelen op de groep.

Groetjes Marieke

AURELINA

Pedagogisch Medewerker

Dag allemaal!
Mijn naam is Aurelina en ik ben hier werkzaam sinds mei 2018. Ik woon al mijn hele leven in Amersfoort. In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden.Ik vind het dan leuk om met hen nieuwe steden/landen te verkennen, naar een karaokebar te gaan of gezellig spelletjes spelen in een arcade.
Ik ben er in begin 2022 even tussenuit geweest, maar na een aantal maanden merkte ik toch al heel gauw dat ik het werken met de kindjes op Kids&Co ontzettend erg miste. Ik ga elke dag met veel plezier naar werk toe omdat ik er van geniet om voor kinderen te zorgen, samen met ze te spelen en knutselen en ze daarbij spelenderwijs ook nog iets te kunnen leren. Jullie zullen me voornamelijk op de babygroep zien.

Zsuzsi

Pedagogisch Medewerker in opleiding

Mijn naam is Zsuzsi en ik ben een pedagogisch ondersteuner op het Spinetpad. Op dit moment ben ik bezig met een BOL-opleiding zorg en welzijn in Harderwijk. Mijn vervolgopleiding wordt Pedagogisch medewerker. In mijn vrije tijd ben ik werkzaam bij MacCarwash als bijbaan en ben ik graag met mijn vriendinnen! Zelf vind ik met kinderen werken hartstikke leuk, ze zijn altijd vrolijk en vol met energie. Ik ga met plezier naar het Spinetpad waar ik samen werk met hartstikke leuke collega’s!
Groetjes Zsuzsi

JILL

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Jill en ik ben 25 jaar oud. Ik ben moeder van Chase (2021) en Kiyro (2023) waar ik ontzettend trotsop ben. Sinds oktober 2023
ben ik werkzaam bij Kids&Co. Hiervoor heb ik 4,5 jaar bij een andere kinderopvang organisatie gewerkt. Waarom ik mijn werk zo leuk vind is omdat kinderen mij ontzettend blij maken. Ik vind het leuk om te zien hoe ze zich ontwikkelen en ik ze daarbij kan helpen waar nodig is. Het is belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en altijd zichzelf kunnen zijn.
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn kinderen, vrienden en familie. Ik ben iemand die graag bezig is en voor anderen klaar staat.
Jullie zullen mij op de maandag, woensdag en donderdag zien. Tot snel!

LIZANNE

Pedagogisch Medewerker in opleiding

Mijn naam is Lizanne en ik ben geboren op 16 oktober 2001. Ik woon samen met mijn ouders, broertje, vriend en zoontje (maart 2022) in Putten!
Ik volg sinds september 2023 de BBL-opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker in Amersfoort. Waarom ik voor deze opleiding heb gekozen is omdat ik kan genieten van de uniekheid van ieder kind en ik er veel voldoening uit haal.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn zoontje en vriend er op uit te gaan en hem de wereld te laten ontdekken. Ik geniet er ook van om lekker met mijn
vriendinnen te zitten en te kletsen.
Ik ben er op dinsdag, woensdag en vrijdag.

DAIMY

Pedagogisch Medewerker in opleiding

Beste ouders/verzorgers, mijn naam is Daimy van den Brink en ik ben 16 jaar oud. Ik zit op ROC midden Nederland in mijn eerste jaar opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker (BOL). Ik vind dit een hele leuke opleiding omdat ik het heel leuk vind om met kinderen te werken. Graag zou ik hier later ook wat mee willen doen. Ik loop stage op de woensdag en donderdag bij Kids&Co en heb het erg naar mijn zin.
In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen en doe ik aan dansen. Daarnaast heb ik een bijbaantje in de horeca en ga ik een paar keer per jaar naar Terschelling waar mijn familie woont en wij zelf een caravan hebben.
Wie weet ontmoeten we elkaar een keer bij Kids&Co. Ik kijk er naar uit.
Groetjes, Daimy van den Brink.

Meer weten?

U kunt voor informatie altijd mailen of bellen.

Oudercommissie

Binnen Kids & Co fungeert op elke vestiging een oudercommissie. Deze bestaat uit maximaal 5 ouders.

Zij vertegenwoordigen de kinderen uit alle groepen. De oudercommissie streeft er naar om 1 keer in de 6 weken te vergaderen. De notulen van deze vergaderingen worden via de mail verspreid.

De oudercommissie van Kids&Co Spinetpad kunt u mailen op: oc_spinetpad@kidsenco.com

Er is ook een oudercommissie reglement waarin precies de taken en de bevoegdheden van de oudercommissie omschreven staan.

 • Voorzitter
  Loes Maij (moeder van Mats en Lucas)
 • Secretaris
  Lesja Sondorp (moeder van Nathan en Sam)
 • Penningmeester
  Mart Eykman (vader van Sam en Tommy)
 • Vertegenwoordiging Kids & Co
  Tanya Hulshout – Bauman
 • Lid
  Frank Hofman (vader van Mees, Puck en Melle)
 • Lid
  Carlijn Leenders (moeder van Lize en Tess)

Uw kind aanmelden

Wat leuk dat jullie belangstelling hebben om jullie kindje(s) aan te melden bij Kids&Co. Aanmelden kan via onderstaand formulier.
Kids & Co
Spinetpad

Spinetpad 6
3822 DT Amersfoort

Kids & Co
Van Linschotenstraat

Van Linschotenstraat 29
3814 PN Amersfoort

Kids & Co
Paulus Borstraat

Paulus Borstraat 30
3812 TB Amersfoort