Kids & Co Paulus Borstraat

Paulus Borstraat 30
3812 TB Amersfoort

telefoon 033 2587325

Nummer Landelijk Register Kinderopvang 277825532

Vestigingsmanager: Malika Kempe
Mail: Malika@kidsenco.com

Onze medewerkers

SONJA

initiatiefnemer en directeur

Beste Ouders,

mijn naam is Sonja van Santen, initiatiefnemer van Kids & Co. Als afgestudeerd Sociaal-Agoog heb ik veel met kinderen en gezinnen gewerkt wat in 1995, na de komst van mijn eigen kinderen, resulteerde in de oprichting van Kids&Co.

Mijn taken binnen Kids&Co zijn divers en ik ben regelmatig op alle vestigingen te vinden. Ik ben eindverantwoordelijk voor het pedagogisch klimaat en kwaliteit, het zorgdragen voor de antroposofische invulling en het daarbij ondersteunen van alle medewerkers. Daarnaast begeleid ik de medewerkers op arbeid gerelateerde zaken en geeft ik leiding aan het managementteam.

MALÍKA

manager

Mijn naam is Malíka. Ik ben begonnen in 2018 bij Kids&Co als pedagogisch medewerkster op de babygroep en uiteindelijk ben ik doorgegroeid naar de functie van vestigingsmanager. Ik vind het fijn om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden waarin ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Vooral de afwisseling aan mijn werk vind ik erg leuk. Het is elke dag anders. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin, maar ook staan we graag samen in de keuken.

FEMKE EN KELLY

pedagogisch coaches

Hoi, mijn naam is Femke (rechts) en ik woon samen met mijn man, mijn zoontje Mees van 5 en mijn dochter Pip van 3 in Culemborg. Sinds januari 2024 ben ik Pedagogisch Coach op Kids&Co. Als pedagoog heb ik veel ervaring in het ondersteunen van gezinnen met jonge kinderen bij de opvoeding. In mijn vrije tijd vind je mij vaak met een boek in mijn handen of samen met mijn gezin in de natuur, in een museum of in een leuke stad. Samen met Kelly coach en begeleid ik de pedagogisch medewerkers om zo met z’n allen te zorgen voor een veilig, stimulerend pedagogisch klimaat voor alle kinderen.

Hallo allemaal, mijn naam is Kelly (links) en ik ben werkzaam voor Kids & Co sinds augustus 2011.  Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ieder kindje anders is en wij ze 4 jaar lang zien opgroeien bij ons. Ik vind het heerlijk om kind gericht te werken en is het mijn missie dat de kindjes goed verzorgd en blij mee naar huis gaan aan het eind van de dag. Ook vind ik het erg fijn om goed contact te hebben met de ouders en om te werken in een vast team. Wij zijn helemaal op elkaar ingespeeld. Ik woon met mijn gezin in Leusden en mijn hobby is softbal. Zelf heb ik twee mega lieve en mooie dochters: Jackie (2018) en Teddy (2021). Ik geniet ontzettend van het moederschap, het is zo bijzonder. Het is voor mij ook erg waardevol dat jullie ons het vertrouwen geven om voor jullie kleine mensjes te zorgen. Vanaf januari 2024 ben ik niet alleen meer op de groep te vinden maar ook als pedagogisch coach.

JOYCE

Pedagogisch Medewerker

Ik ben Joyce en woonachtig in Woudenberg met mijn vriend en ons zoontje (maart 2021).
Sinds juni 2021 werk ik met veel plezier bij Kids&Co.
In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan mijn gezin en samen leuke dingen ondernemen

ARTHUR

Ik ben Arthur en werk nu een aantal jaar als BBL-stagiair bij Kids en Co. Dit doe ik met ontzettend veel plezier! Ik sta 3 dagen in de week op de peutergroep. Elke dag is weer leuk en anders, maar het werken op de groep heeft me nog geen moment verveeld. Samen met mijn collega’s doen we meerdere activiteiten op de groep, en gaan we zoveel mogelijk naar buiten zodat de kinderen goed hun energie kwijt kunnen. Verder ben ik buiten kids en co veel met mijn familie. Ik woon ook lekker in de buurt in Amersfoort in een appartementje met mijn poes pip.

LAURA

Ik ben Laura en ik werk al een hele tijd (sinds 2009) bij Kids en co. Ik ben moeder van 2 zoontjes Joe (2013) en Bodhi (2016) en woon in Amersfoort met mijn man Jason en ons konijntje Bram. Ik vind het heel fijn om bij Kids en Co te werken door de warme sfeer en de kleinschaligheid. Het is fijn om alle kindjes, medewerkers en de eigenaresse goed te kennen. Ik vind het mooi om te zorgen voor een veilige en geborgen omgeving voor de kinderen en vind het leuk om te zien hoe ieder kind uniek is. Verder geniet ik natuurlijk van de knuffels, knutselen en de gezelligheid!

JELSY

Mijn naam is Jelsy van Omme ik werk hier sinds mei 2020. Ik woon samen met mijn vriend en een kat. Mijn passie ligt bij kinderen, vanaf dat ik 14 jaar was paste ik al op. Ik ben begonnen op een basisschool maar al snel merkte ik dat mijn passie bij de jongere kinderen lag. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bij te kletsen met vriendinnen of even lekker te winkelen. Sporten is ook iets wat ik graag doe om even mijn hoofd leeg te maken. Ik sta van maandag tot en met donderdag op de babygroep. Ik werk met veel plezier in de kinderopvang, omdat mijn passie ligt bij de kindjes van 0 tot 4 jaar!

LIA

Ik ben Lia en ik werk sinds Juli 2016 bij kids en co. Ik ben begonnen als invalkracht en daarna als vaste leidster op de Paulus Bor straat terecht gekomen. 
Ik kom uit Lunteren en ik houd ervan creatief bezig te zijn met Tekenen, schilderen en fotografie. Ik vind het het heel erg fijn om samen met mijn collega’s elke dag een fijne gezellige dag te maken voor onze kids. Ik vind het fijn als ik ervoor kan zorgen elk kind een veilig gevoel te geven zodat iedereen zich thuis voelt bij ons en met plezier bij ons komt spelen!

LISA

Hoi ik ben Lisa! Samen met mijn vriend, dochter en hond woon ik in Amersfoort. In januari 2021 is ons dochtertje Jaydee geboren. Wij vinden het heerlijk om samen te wandelen in het bos of in de buurt. Verder ga ik graag met mijn familie of vriendinnen iets leuks doen, shoppen, een hapje eten of gewoon gezellig kletsen. Sinds Januari 2019 werk ik met veel plezier bij Kids en co. Naast mijn opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker heb ik ook nog een kappersopleiding afgerond. Daarom vind ik het erg leuk om de haren van de meiden op de peutergroep te vlechten en mooi te maken. Verder vind ik het heel leuk om met de peuters te knutselen en vertellen ze ondertussen de leukste verhalen aan je

MIRANDA

Mijn naam is Miranda. Ik woon in Amersfoort, samen met mijn vriend, dochter, tweeling jongens en konijn. Verder ben ik erg dol op mijn paard, hou ik van gezellige uitjes en kijk ik graag een mooie serie. Ik ben in 2007 begonnen als stagiaire bij Kids& co, en werk hier nog steeds met heel veel plezier.  Geen dag is hetzelfde met de kinderen, en ik geniet telkens weer van de gezellige drukte, knuffels en praatjes. De kindjes een fijne, gezellige dag bezorgen, dat is wat ik het liefste doe!

YASEMIN

Ik ben Yasemin en ik ben ruim 13 jaar werkzaam als kinderleidster en ik werk nog steeds met hetzelfde enthousiasme als mijn eerste dag. In 2019 ben ik begonnen met werken bij Kids en Co. Ik ga met plezier naar m’n werk, want elke dag is hier een nieuw avontuur. Mijn karakter is te beschrijven als gezellig, leergierig en zorgzaam. Met alle plezier werk ik op de babygroep. Verder hoop ik nog op leuke jaren bij Kids en Co.

ANNE

Pedagogisch Medewerker

Hai mijn naam is Anne en ik ben 20 jaar oud, ik woon samen met mijn vriend en onze kat Sjaak in Amersfoort. Ik werk sinds februari 2024 met veel plezier bij Kids&Co. Op dit moment ben ik bezig met mijn opleiding tot Pedagogisch medewerker en hoop deze zomer mijn diploma te halen om daarna als fulltime pedagogisch medewerker aan de slag te gaan. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en familie tijd door te brengen.

DENISE

Ik ben Denise. Ik woon in Amersfoort en in mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie. Sinds augustus 2019 werk ik bij Kids en co. Het leukste aan mijn werk vind ik om te zien hoe de kinderen steeds meer ontdekken en steeds meer kunnen. De leuke/grappige verhalen van de kinderen, en de lieve lachjes die de kleinere kindjes laten zien.

PARIA

Pedagogisch Medewerker

Hoi, ik ben Paria en ik kom uit Iran. Sinds 11 jaar woon ik in Nederland. Ik woon met mijn lieve dochter Sophie in Amersfoort. In Iran heb ik Theaterwetenschappen gestudeerd en ik hou veel van kunst, cultuur en creativiteit. Ik zorg voor leuke bezigheden met mijn dochter in de weekenden en plan leuke activiteiten in onze vrije tijd. Daarnaast lees ik graag boeken en wandel ik graag door het bos.
Ik heb altijd van kinderen gehouden. Ik vind ze als een ongeschreven blad! Nadat ik moeder ben geworden kwam ik achter dat opvoeden heel belangrijk en uitdagend is. Daarom heb ik besloten om me hierin te gaan verdiepen. Na het afronden van mijn opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerken ben ik gaan doorstuderen. Op dit moment studeer ik pedagogisch management kind en educatie.
Sinds april 2022 ben ik werkzaam bij Kids en Co. Ik vind de kinderen hartstikke leuk en geniet heel veel van ze. Daarnaast heb ik hele leuke collega’s met wie ik heel graag samen wil blijven werken.

MARGRIET

Pedagogisch Medewerker Flex

Beste ouders/verzorgers, mijn naam is Margriet en sinds maart 2023 heb ik een leuke werkplek bij Kids&Co gevonden.
Ik mag invallen op de drie verschillende vestigingen en op de verschillende groepen. Het leukste hieraan vind ik dat ik zo een goed beeld krijg van de werkwijze en visie van Kids&Co en alle kindjes goed leer kennen.
Ik werk graag in de kinderopvang omdat ik het een dankbaar beroep vind waar je het verschil kan maken en mag mee werken aan de ontwikkeling van de kinderen. Ook is het leuk dat je veel diversiteit hebt omdat elk kind weer zijn eigen behoeften en/of interesses heeft.
Tot snel!

KÜBRA

Pedagogisch Medewerker in opleiding

Hi allemaal! Ik ben Kübra en werkzaam bij Kids & Co als peuter leidster naast mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Deze opleiding heb ik bewust gekozen omdat ik altijd al goed was met kinderen, alleen mistte ik het stuk theorie nog. Nu ondersteun en stimuleer ik kinderen in hun ontwikkelingen bij Kids&Co. Door mijn empathie/inlevingsvermogen probeer ik spelenderwijs het beste uit kinderen te halen. Het bieden van veiligheid, vertrouwen, aandacht en dat ieder kind wordt gezien vind ik heel belangrijk. Het mooiste aan mijn werk bij Kids&Co is werken met plezier en ik ben dankbaar dat ik voor deze lieve kinderen mag zorgen! Al die lieve knuffels, lieve woorden en “grapjes” die ze maken maakt het werken met kinderen nog leuker. Verder hou ik van reizen, de natuur verkennen, lezen, fotograferen en leuke dingen doen met mijn familie.

AYISHA

Pedagogisch Ondersteuner in opleiding

Hoi, ik ben Ayisha. Ik loop sinds september 2023 stage voor mijn opleiding helpende welzijn. Mijn doel is om pedagogisch medewerker te worden. Ik ondersteun mijn collega’s door bijvoorbeeld de dienbladen klaar te zetten met fruit voor de kindjes en daarnaast doe ik veel andere klusjes. Zo zorg ik voor een veilige en schone omgeving voor de kinderen. Ik hou van reizen en ik ga er graag op uit. Ik doe graag leuke dingen met mijn vriend en ik ben gek op shoppen. Ik woon met mijn 3 broer(tjes) en mijn moeder in huis en we hebben veel huisdieren. Zo is het altijd gezellig bij ons!

Meer weten?

U kunt voor informatie altijd mailen of bellen.

Oudercommissie

Binnen Kids & Co fungeert op elke vestiging een oudercommissie. Deze bestaat uit maximaal 5 ouders.

Zij vertegenwoordigen de kinderen uit alle groepen. De oudercommissie streeft er naar om 1 keer in de 6 weken te vergaderen. De notulen van deze vergaderingen worden via de mail verspreid.

De oudercommissie van Kids&Co Paulus Borstraat kunt u mailen op: oc_paulusborstraat@kidsenco.com

Er is ook een oudercommissie reglement waarin precies de taken en de bevoegdheden van de oudercommissie omschreven staan.

 • Voorzitter
  Martijn Reuvers
 • Secretaris
  Evelien van Holten
 • Penningmeester
  Michiel van Roon
 • Vertegenwoordiging Kids & Co
  Malika Kempe
 • Lid
  vacature
 • Lid
  vacature

Uw kind aanmelden

Wat leuk dat jullie belangstelling hebben om jullie kindje(s) aan te melden bij Kids&Co. Aanmelden kan via onderstaand formulier.
Kids & Co
Spinetpad

Spinetpad 6
3822 DT Amersfoort

Kids & Co
Van Linschotenstraat

Van Linschotenstraat 29
3814 PN Amersfoort

Kids & Co
Paulus Borstraat

Paulus Borstraat 30
3812 TB Amersfoort