Kids & Co Paulus Borstraat

Paulus Borstraat 30
3812 TB Amersfoort

telefoon 033 2587325

Nummer Landelijk Register Kinderopvang 277825532

Vestigingsmanager: Malika Kempe
Mail: Malika@kidsenco.com

Openingstijden

Kids & Co is op alle werkdagen van het jaar geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur.

De uitzondering daarop zijn de erkende feestdagen. Op 24 en 31 december sluiten wij om 16:00 uur de deuren.

Onze medewerkers

SONJA

initiatiefnemer en directeur

Beste Ouders,

mijn naam is Sonja van Santen, initiatiefnemer van Kids & Co. Als afgestudeerd Sociaal-Agoog heb ik veel met kinderen en gezinnen gewerkt wat in 1995, na de komst van mijn eigen kinderen, resulteerde in de oprichting van Kids&Co.

Mijn taken binnen Kids&Co zijn divers en ik ben regelmatig op alle vestigingen te vinden. Ik ben eindverantwoordelijk voor het pedagogisch klimaat en kwaliteit, het zorgdragen voor de antroposofische invulling en het daarbij ondersteunen van alle medewerkers. Daarnaast begeleid ik de medewerkers op arbeid gerelateerde zaken en geeft ik leiding aan het managementteam.

MALÍKA

manager

Mijn naam is Malíka. Ik ben begonnen in 2018 bij Kids&Co als pedagogisch medewerkster op de babygroep en uiteindelijk ben ik doorgegroeid naar de functie van vestigingsmanager. Ik vind het fijn om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden waarin ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Vooral de afwisseling aan mijn werk vind ik erg leuk. Het is elke dag anders. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin, maar ook staan we graag samen in de keuken.

MEIKE

pedagogisch coach

Hai, ik ben Meike! Ik ben moeder van twee leuke, gezellige en ondernemende jongens (2015, 2018) en woon samen met Vincent in Amersfoort. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn familie en vrienden.

Ik vervul binnen Kids&Co de functie van pedagogisch coach. Als pedagogisch coach ben ik de spil tussen het pedagogisch beleid en de uitvoering hiervan. Ik bezoek alle drie de locaties van Kids&Co. Ik help medewerkers bij het signaleren van knelpunten in hun werkzaamheden, kennis en vaardigheden en achterhaal samen hun coaching behoeften. Als pedagogisch coach ondersteun ik de pedagogisch medewerkers om zowel hun pedagogische als didactische vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. Een super leuke en dynamische functie als je het mij vraagt! Ik zie medewerkers groeien en ontwikkelen en kan ook nog meegenieten met de vrolijkheid van alle lieve kindjes op de groepen.

JOYCE

Pedagogisch Medewerker

Ik ben Joyce en woonachtig in Woudenberg met mijn vriend en ons zoontje (maart 2021).
Sinds juni 2021 werk ik met veel plezier bij Kids&Co.
In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan mijn gezin en samen leuke dingen ondernemen

ARTHUR

Ik ben Arthur en werk nu een aantal jaar als BBL-stagiair bij Kids en Co. Dit doe ik met ontzettend veel plezier! Ik sta 3 dagen in de week op de peutergroep. Elke dag is weer leuk en anders, maar het werken op de groep heeft me nog geen moment verveeld. Samen met mijn collega’s doen we meerdere activiteiten op de groep, en gaan we zoveel mogelijk naar buiten zodat de kinderen goed hun energie kwijt kunnen. Verder ben ik buiten kids en co veel met mijn familie. Ik woon ook lekker in de buurt in Amersfoort in een appartementje met mijn poes pip.

LAURA

Ik ben Laura en ik werk al een hele tijd (sinds 2009) bij Kids en co. Ik ben moeder van 2 zoontjes Joe (2013) en Bodhi (2016) en woon in Amersfoort met mijn man Jason en ons konijntje Bram. Ik vind het heel fijn om bij Kids en Co te werken door de warme sfeer en de kleinschaligheid. Het is fijn om alle kindjes, medewerkers en de eigenaresse goed te kennen. Ik vind het mooi om te zorgen voor een veilige en geborgen omgeving voor de kinderen en vind het leuk om te zien hoe ieder kind uniek is. Verder geniet ik natuurlijk van de knuffels, knutselen en de gezelligheid!

JELSY

Mijn naam is Jelsy van Omme ik werk hier sinds mei 2020. Ik woon samen met mijn vriend en een kat. Mijn passie ligt bij kinderen, vanaf dat ik 14 jaar was paste ik al op. Ik ben begonnen op een basisschool maar al snel merkte ik dat mijn passie bij de jongere kinderen lag. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bij te kletsen met vriendinnen of even lekker te winkelen. Sporten is ook iets wat ik graag doe om even mijn hoofd leeg te maken. Ik sta van maandag tot en met donderdag op de babygroep. Ik werk met veel plezier in de kinderopvang, omdat mijn passie ligt bij de kindjes van 0 tot 4 jaar!

LIA

Ik ben Lia en ik werk sinds Juli 2016 bij kids en co. Ik ben begonnen als invalkracht en daarna als vaste leidster op de Paulus Bor straat terecht gekomen. 
Ik kom uit Lunteren en ik houd ervan creatief bezig te zijn met Tekenen, schilderen en fotografie. Ik vind het het heel erg fijn om samen met mijn collega’s elke dag een fijne gezellige dag te maken voor onze kids. Ik vind het fijn als ik ervoor kan zorgen elk kind een veilig gevoel te geven zodat iedereen zich thuis voelt bij ons en met plezier bij ons komt spelen!

LISA

Hoi ik ben Lisa! Samen met mijn vriend, dochter en hond woon ik in Amersfoort. In januari 2021 is ons dochtertje Jaydee geboren. Wij vinden het heerlijk om samen te wandelen in het bos of in de buurt. Verder ga ik graag met mijn familie of vriendinnen iets leuks doen, shoppen, een hapje eten of gewoon gezellig kletsen. Sinds Januari 2019 werk ik met veel plezier bij Kids en co. Naast mijn opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker heb ik ook nog een kappersopleiding afgerond. Daarom vind ik het erg leuk om de haren van de meiden op de peutergroep te vlechten en mooi te maken. Verder vind ik het heel leuk om met de peuters te knutselen en vertellen ze ondertussen de leukste verhalen aan je

MIRANDA

Mijn naam is Miranda. Ik woon in Amersfoort, samen met mijn vriend, dochter, tweeling jongens en konijn. Verder ben ik erg dol op mijn paard, hou ik van gezellige uitjes en kijk ik graag een mooie serie. Ik ben in 2007 begonnen als stagiaire bij Kids& co, en werk hier nog steeds met heel veel plezier.  Geen dag is hetzelfde met de kinderen, en ik geniet telkens weer van de gezellige drukte, knuffels en praatjes. De kindjes een fijne, gezellige dag bezorgen, dat is wat ik het liefste doe!

YASEMIN

Ik ben Yasemin en ik ben ruim 13 jaar werkzaam als kinderleidster en ik werk nog steeds met hetzelfde enthousiasme als mijn eerste dag. In 2019 ben ik begonnen met werken bij Kids en Co. Ik ga met plezier naar m’n werk, want elke dag is hier een nieuw avontuur. Mijn karakter is te beschrijven als gezellig, leergierig en zorgzaam. Met alle plezier werk ik op de babygroep. Verder hoop ik nog op leuke jaren bij Kids en Co.

DENISE

Ik ben Denise. Ik woon in Amersfoort en in mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie. Sinds augustus 2019 werk ik bij Kids en co. Het leukste aan mijn werk vind ik om te zien hoe de kinderen steeds meer ontdekken en steeds meer kunnen. De leuke/grappige verhalen van de kinderen, en de lieve lachjes die de kleinere kindjes laten zien.

PARIA

Pedagogisch Medewerker

Hoi, ik ben Paria en ik kom uit Iran. Sinds 11 jaar woon ik in Nederland. Ik woon met mijn lieve dochter Sophie in Amersfoort. In Iran heb ik Theaterwetenschappen gestudeerd en ik hou veel van kunst, cultuur en creativiteit. Ik zorg voor leuke bezigheden met mijn dochter in de weekenden en plan leuke activiteiten in onze vrije tijd. Daarnaast lees ik graag boeken en wandel ik graag door het bos.
Ik heb altijd van kinderen gehouden. Ik vind ze als een ongeschreven blad! Nadat ik moeder ben geworden kwam ik achter dat opvoeden heel belangrijk en uitdagend is. Daarom heb ik besloten om me hierin te gaan verdiepen. Op dit moment zit ik in het laatste stukje van mijn opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker en wil heel graag verder gaan studeren als ik klaar ben.
Sinds april 2022 ben ik werkzaam bij Kids en Co. Ik vind de kinderen hartstikke leuk en geniet heel veel van ze. Daarnaast heb ik hele leuke collega’s met wie ik heel graag samen wil blijven werken.

Meer weten?

U kunt voor informatie altijd mailen of bellen.

Oudercommissie

Binnen Kids & Co fungeert op elke vestiging een oudercommissie. Deze bestaat uit maximaal 5 ouders.

Zij vertegenwoordigen de kinderen uit alle groepen. De oudercommissie streeft er naar om 1 keer in de 6 weken te vergaderen. De notulen van deze vergaderingen worden via de mail verspreid.

De oudercommissie van Kids & Co Van Linschotenstraat kunt u mailen op: oc_paulusborstraat@kidsenco.com

Er is ook een oudercommissie reglement waarin precies de taken en de bevoegdheden van de oudercommissie omschreven staan.

 • Voorzitter
  Martijn Reuvers
 • Secretaris
  Evelien van Holten
 • Penningmeester
  Michiel van Roon
 • Vertegenwoordiging Kids & Co
  Malika Kempe
 • Lid
  Tomas van Dijk (vader van Lucas en Lisa)
 • Lid
  Karina Kastelijn

Uw kind aanmelden

Wat leuk dat jullie belangstelling hebben om jullie kindje(s) aan te melden bij Kids&Co. Aanmelden kan via onderstaand formulier.
Kids & Co
Spinetpad

Spinetpad 6
3822 DT Amersfoort

Kids & Co
Van Linschotenstraat

Van Linschotenstraat 29
3814 PN Amersfoort

Kids & Co
Paulus Borstraat

Paulus Borstraat 30
3812 TB Amersfoort