Kids & Co Van Linschotenstraat

Van Linschotenstraat 29
3814 PN Amersfoort

telefoon 033 2585898

Nummer Landelijk Register Kinderopvang 201933330

Vestigingsmanager: Dianne de Romijn
Mail: dianne@kidsenco.com

Onze medewerkers

SONJA

initiatiefnemer en directeur

Beste Ouders,

mijn naam is Sonja van Santen, initiatiefnemer van Kids & Co. Als afgestudeerd Sociaal-Agoog heb ik veel met kinderen en gezinnen gewerkt wat in 1995, na de komst van mijn eigen kinderen, resulteerde in de oprichting van Kids&Co.

Mijn taken binnen Kids&Co zijn divers en ik ben regelmatig op alle vestigingen te vinden. Ik ben eindverantwoordelijk voor het pedagogisch klimaat en kwaliteit, het zorgdragen voor de antroposofische invulling en het daarbij ondersteunen van alle medewerkers. Daarnaast begeleid ik de medewerkers op arbeid gerelateerde zaken en geeft ik leiding aan het managementteam.

DIANNE

manager

Even voorstellen: mijn naam is Dianne de Romijn. Samen met Frank, onze zoon Mees (juni 2019) en tweeling Puck en Melle (oktober 2022) woon ik in een leuke straat in het centrum van Amersfoort, dichtbij familie en vrienden.
Na een aantal jaar als sociotherapeut in de forensische zorg te hebben gewerkt was ik toe aan meer rust en regelmaat in combinatie met ons gezin.
Het leiding geven aan het team, nieuwe ouders kennis laten maken met de warmte en filosofie van Kids&Co en het waarborgen van de (pedagogische) kwaliteit maakt dat ik elke dag weer zin heb om naar mijn werk te gaan. Daarnaast zorgt de afwisseling van af en toe een kopje thee drinken met de peuters en het knuffelen van een baby voor veel gezelligheid.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag en ben te bereiken via 033-2585898 en dianne@kidsenco.com. Stel me gerust vragen en zoek me op wanneer nodig.

FEMKE EN KELLY

pedagogisch coaches

Hoi, mijn naam is Femke (rechts) en ik woon samen met mijn man, mijn zoontje Mees van 5 en mijn dochter Pip van 3 in Culemborg. Sinds januari 2024 ben ik Pedagogisch Coach op Kids&Co. Als pedagoog heb ik veel ervaring in het ondersteunen van gezinnen met jonge kinderen bij de opvoeding. In mijn vrije tijd vind je mij vaak met een boek in mijn handen of samen met mijn gezin in de natuur, in een museum of in een leuke stad. Samen met Kelly coach en begeleid ik de pedagogisch medewerkers om zo met z’n allen te zorgen voor een veilig, stimulerend pedagogisch klimaat voor alle kinderen.

Hallo allemaal, mijn naam is Kelly (links) en ik ben werkzaam voor Kids & Co sinds augustus 2011.  Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ieder kindje anders is en wij ze 4 jaar lang zien opgroeien bij ons. Ik vind het heerlijk om kind gericht te werken en is het mijn missie dat de kindjes goed verzorgd en blij mee naar huis gaan aan het eind van de dag. Ook vind ik het erg fijn om goed contact te hebben met de ouders en om te werken in een vast team. Wij zijn helemaal op elkaar ingespeeld. Ik woon met mijn gezin in Leusden en mijn hobby is softbal. Zelf heb ik twee mega lieve en mooie dochters: Jackie (2018) en Teddy (2021). Ik geniet ontzettend van het moederschap, het is zo bijzonder. Het is voor mij ook erg waardevol dat jullie ons het vertrouwen geven om voor jullie kleine mensjes te zorgen. Vanaf januari 2024 ben ik niet alleen meer op de groep te vinden maar ook als pedagogisch coach.

NANDA

Pedagogisch Medewerker Dreumesgroep

Hoi, ik ben Nanda. Ik ben geboren in Barneveld en woon nu in Appel, dichtbij Nijkerk. Op dit moment doe ik de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker en werk ik sinds september 2021 bij Kids&Co. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik gewerkt als filiaalmanager bij een kledingwinkel. Hier miste ik verdieping in het contact met mensen en merkte dat ik veel vrolijker werd van de blijdschap die kinderen kunnen brengen. Ik ben heel blij dat ik deze switch gemaakt heb.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken. Ik hou van shoppen, lezen, terrasjes pakken met vriendinnen en ik doe een cursus Spaans.

MELISSA

Pedagogisch Medewerker Babygroep

Mijn naam is Melissa Heimensen en ik ben geboren op 4 januari 1999. Ik werk sinds januari 2021 bij Kids&Co. Ik woon in putten. Mijn hobby’s zijn film kijken met vriendinnen en ook vind ik het gezellig om te terrassen met vrienden. Ik heb voor dit beroep gekozen omdat ik vanaf jongs af aan al gek ben op kleine kinderen. De kinderen stimuleren bij hun ontwikkeling vind ik het leukst. Ook hou ik ervan om ze dingen aan te leren op spelende wijs.

DAGMAR

Pedagogisch Medewerker Peutergroep

Mijn naam is Dagmar en woon samen met mijn tweeling jongens (2013) in Amersfoort.
In mijn vrije tijd ga ik graag met vriendinnen en familie lekker uit eten, naar een terras of kroegje. Ik doe aan yoga en wandel graag. Ik houd ook van lezen.
Ik werk bij Kids&Co sinds augustus 2019 en ben begonnen op de dreumesgroep en werk nu op de peutergroep. Voor Kids&Co heb ik met veel plezier bij Partou gewerkt en een tijdje inval werk gedaan bij het kinderdagverblijf Panta  Paideia en Panta Rhei.
Ik heb op de Vrije School in Amersfoort gezeten en voel me betrokken bij de antroposofie. Het leuke aan mijn werk vind ik het samen zingen en buiten de natuur ontdekken met de peuters. Het is geweldig om te ervaren hoe elk kind op zijn eigen tempo en manier ontwikkelt.

DUNJA

Pedagogisch Medewerker Babygroep

Mijn naam is Dunja en ik woon samen met mijn man en poes Nala in Amersfoort. In februari 2020 ben ik begonnen bij Kids&Co als BBL student. Na verschillende opleidingen te hebben gedaan en vooral in de detailhandel te hebben gewerkt, heb ik nu eindelijk mijn plekje gevonden als pedagogisch medewerker. Ik vind het leuk en bijzonder om de kinderen te zien ontwikkelen. Het enthousiasme van de kinderen en de band die je met ze opbouwt is heel mooi! De kinderen een veilige en gezellige omgeving bieden vind ik erg belangrijk.

LAURA

Pedagogisch Medewerker Plus

Hallo! Mijn naam is Laura. Ik werk sinds september 2016 op de van Linschotenstraat. Ik werk hier met heel veel plezier. Ik ben dol op het knuffelen en verzorgen van de kindjes. Ook vind ik het heel mooi om te zien hoe snel kinderen leren en ontwikkelen. Ik ben er trots op dat ik daaraan mag bijdragen. Ik vind het belangrijk en fijn om een goede band op te bouwen met de kinderen en de ouders. Als pedagogisch medewerkers plus heb ik een aantal extra taken naast mijn taken op de groep. Grote kans dat je mij ontmoet voor een rondleiding op de vestiging of aan de telefoon krijgt bij het maken van wenafspraken voor jullie kindje. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en bakken en er lekker op uit te gaan met mijn familie en vrienden. Maar ik kan ook genieten van een filmpje of een spannend boek. Samen met mijn vriend, dochter Millie (januari 2022) en kat woon ik in Garderen.

MARINA

pedagogisch medewerker Dreumesgroep

Mijn naam is Marina en ik werk vanaf januari 2023 op de dreumesgroep. .
Ik ben getrouwd en 2007 is onze dochter geboren. Samen met 4 katten en een hond woon ik in Amersfoort. Ik hou van een goed gesprek, gezelligheid en verbinding. Diamond painting, het strand en de natuur, mediteren en samen zijn met mijn gezin zijn mijn favoriete bezigheden.
Het mooiste aan het werk vind ik de eerlijkheid en spontaniteit van de kinderen. Belangrijk vind ik openheid van ouders, zodat we ‘samen’ de ontwikkeling van een kind kunnen ondersteunen in hun eigen individuele proces. Ik vind het belangrijk dat een kind echt een kind mag zijn die zich gezien en gehoord voelt!

Tot snel!

TERRY

Pedagogisch Medewerker

Esteffanny

Pedagogisch Medewerker Peutergroep

Beste ouders,
mijn naam is Esteffanny. Ik ben in Colombia geboren en woon al een tijdje in Leusden.
In 2023 ben ik gestart op de peutergroep van de van Linschotenstraat op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik werk met veel plezier bij Kids&Co.
Ik krijg veel energie uit het werken met kinderen en zien van de stappen die ze maken in hun ontwikkeling.
Naast het werken met kinderen vind ik het leuk om te sporten en te dansen (Latin dans). Verder besteed ik graag tijd aan mijn familie en vrienden.

DANA

Pedagogisch Medewerker

MARGRIET

Pedagogisch Medewerker Flex

Beste ouders/verzorgers, mijn naam is Margriet en sinds maart 2023 heb ik een leuke werkplek bij Kids&Co gevonden.
Ik mag invallen op de drie verschillende vestigingen en op de verschillende groepen. Het leukste hieraan vind ik dat ik zo een goed beeld krijg van de werkwijze en visie van Kids&Co en alle kindjes goed leer kennen.
Ik werk graag in de kinderopvang omdat ik het een dankbaar beroep vind waar je het verschil kan maken en mag mee werken aan de ontwikkeling van de kinderen. Ook is het leuk dat je veel diversiteit hebt omdat elk kind weer zijn eigen behoeften en/of interesses heeft.
Tot snel!

Meer weten?

U kunt voor informatie altijd mailen of bellen.

Oudercommissie

Binnen Kids & Co fungeert op elke vestiging een oudercommissie. Deze bestaat uit maximaal 5 ouders.

Zij vertegenwoordigen de kinderen uit alle groepen. De oudercommissie streeft er naar om 1 keer in de 6 weken te vergaderen. De notulen van deze vergaderingen worden opgehangen op het prikbord in de speelhal. Op verzoek kunnen we deze ook via de mail versturen.

De oudercommissie van Kids & Co Van Linschotenstraat kunt u mailen op: oc_vanlinschotenstraat@kidsenco.com

Er is ook een oudercommissie reglement waarin precies de taken en de bevoegdheden van de oudercommissie omschreven staan.

 • Voorzitter
  Manon (moeder Bella en Charlie)
 • Secretaris
  Luc (vader Lèvi)
 • Penningmeester
  Anne-Fokje (moeder Aafke en Jurre)
 • Vertegenwoordiging Kids & Co
  Dianne de Romijn
 • Lid
  Anne Noa (moeder Sofie)
 • Lid
  Tim (vader van Noortje)

Uw kind aanmelden

Wat leuk dat jullie belangstelling hebben om jullie kindje(s) aan te melden bij Kids&Co. Aanmelden kan via onderstaand formulier.
Kids & Co
Spinetpad

Spinetpad 6
3822 DT Amersfoort

Kids & Co
Van Linschotenstraat

Van Linschotenstraat 29
3814 PN Amersfoort

Kids & Co
Paulus Borstraat

Paulus Borstraat 30
3812 TB Amersfoort