Kelly

Werken bij Kids en Co heeft mij veel gebracht. Ik ben Kelly en ik ben augustus 2011 begonnen met werken voor dit fantastische kinderdagverblijf.

Mijn eerste baan in de kinderopvang. Mega spannend vond ik het, maar vooral ook heel leuk. Ik voelde mij direct welkom door alle lieve collega’s. Het werken met kleine mensjes, het dierbaarste bezit wat ouders achterlaten bij eigenlijk vreemde mensen. Een hele verantwoordelijke maar ook prachtige baan. Kids en Co werkt met een antroposofische inslag. Iets waar ik niet zo heel erg bekend mee was, maar het heeft mij veel geleerd en gebracht. Veel met de natuur bezig zijn, gezellige jaarfeesten, speelgoed van natuurlijk materiaal en fijn ‘ouderwets’ de schriftjes van de kindjes schrijven, i.p.v. druk te zijn met schermen. Het allerbelangrijkste: kindgericht werken. Ieder kindje is uniek en heeft zijn/haar eigen ‘gebruiksaanwijzing’. Het is dan ook ontzettend fijn werken, door te kijken naar ieder kind als individu. Wat heeft hij/zij nodig om tevreden en blij mee naar huis te gaan aan het einde van de dag?

Daarnaast werken wij met vaste gezichten in een vast team, we zijn helemaal op elkaar ingespeeld en dat is ontzettend fijn. Al deze bovengenoemde punten maken dat ik hier al zo lang met veel plezier werk. Dus solliciteer en kom werken bij het gezelligste kinderdagverblijf van Amersfoort (en de rest van de wereld).

Kids & Co
Spinetpad

Spinetpad 6
3822 DT Amersfoort

Kids & Co
Van Linschotenstraat

Van Linschotenstraat 29
3814 PN Amersfoort

Kids & Co
Paulus Borstraat

Paulus Borstraat 30
3812 TB Amersfoort