Michaël: 29 september

Michaël wordt gezien als brenger van de zonnekracht. Hij zorgt voor sterke gewassen en voor een goede oogst. Voor de mens is hij de helpende hand in strenge winters, hij geeft kracht om door de winter te komen.

Het Michaëls feest is het feest van de engel die een draak verslaat. Michaël spoort ons aan om onze kracht te gebruiken: We kunnen het kwaad in onszelf en om ons heen leren herkennen, en het bestrijden. Het Michaëlsfeest is dus het feest van de moed. 

Op deze dag mogen alle kinderen van Kids&Co in rode kleding komen of als ridder of prinses. We spelen moedige spelletjes of zetten een parcours uit waar kinderen worden uitgedaagd om zichzelf te overwinnen. We vertellen het verhaal van Joris die de draak verslaat en bakken een brood in de vorm van een draak. 

Kids & Co
Spinetpad

Spinetpad 6
3822 DT Amersfoort

Kids & Co
Van Linschotenstraat

Van Linschotenstraat 29
3814 PN Amersfoort

Kids & Co
Paulus Borstraat

Paulus Borstraat 30
3812 TB Amersfoort