Sinterklaas: 5 december

Sint-Nicolaas, bij ons gevierd op 5 december (de eigenlijke datum is 6 december) herinnert aan de bisschop van Myra, die vele goede daden deed, maar wordt ook gezien als heelmaker: iemand die ons leert hoe we één worden met het kind in onszelf.

Daarnaast wordt dit feest simpelweg gevierd op de manier die we allemaal kennen: dan is het feest van geven en ontvangen.

Eén keer in de twee jaar komt Sinterklaas langs bij alle vestigingen van Kids&Co. Alle ouders zijn dan welkom om dit mee te vieren. Er wordt geknutseld, de stoel van Sinterklaas wordt versierd en er worden liedjes gezongen. Sinterklaas bezoekt vestigingen. Elk kind wordt persoonlijk toegesproken door Sinterklaas waarna ze een cadeautje ontvangen. Tijdens het vertrek van Sinterklaas zingen we allen luidt: ‘Dag Sinterklaasje’. Hierna is er nog iets te drinken voor de ouders en kinderen met (zelfgebakken) pepernoten.
Het jaar dat Sinterklaas niet langskomt op de vestigingen mogen de alle kinderen hun schoen zetten. 

We starten zo laat mogelijk met ‘de Sinterklaastijd’ om onrust te voorkomen bij de kinderen. Ongeveer een week voor 5 december zullen we aan de slag gaan met knutselen en liedjes zingen en mogen de kinderen verkleed komen.

Kids & Co
Spinetpad

Spinetpad 6
3822 DT Amersfoort

Kids & Co
Van Linschotenstraat

Van Linschotenstraat 29
3814 PN Amersfoort

Kids & Co
Paulus Borstraat

Paulus Borstraat 30
3812 TB Amersfoort