Kerstmis: 25 en 26 december

Het feest van kerst wordt gevierd op het moment van de winterzonnewende. De zon is over haar diepste punt heen en vanaf dat moment wordt het weer lichter. De geboorte van het Christuskind in de kerstnacht zorgt voor het goddelijk licht dat op aarde komt. De kaarsen/lichtjes in de kerstboom zijn symbool voor dit licht.

Eén keer in de twee jaar vieren we het kerstspel op alle vestigingen van Kids&Co. Dit wordt gespeeld aan de hand van het kerstverhaal van Dick Bruna. Alle kinderen mogen meedoen en de ouders mogen komen kijken hoe hun kind als Jozef, Maria, herder, koning, etc. de sterren van de hemel speelt tijdens het verhaal. Van tevoren oefenen we de welbekende kerstliedjes. Hierna sluiten we af met een hapje en een drankje om elkaar een vrolijk kerstfeest te wensen.
Het jaar dat we geen kerstspel vieren is er een uitgebreide kerstlunch aan een mooi versierde tafel voor de kinderen. 

Kids & Co
Spinetpad

Spinetpad 6
3822 DT Amersfoort

Kids & Co
Van Linschotenstraat

Van Linschotenstraat 29
3814 PN Amersfoort

Kids & Co
Paulus Borstraat

Paulus Borstraat 30
3812 TB Amersfoort